Skønhed

Produktet, der fungerer som rens og fugtmaske + 4 andre beautynyheder

- 03/10/2023

Makeupartisternes favoritcreme, seriøs hjælp til neglene og et produkt med mange funktioner. Her er oktobers bedste beautynyheder.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Fra hudpleje til hårpleje, makeup og parfumer. Hver måned bliver der lanceret hundredvis af skønhedsprodukter, og det kan være virkelig svært at finde hoved og hale i dem alle.

Derfor har skønhedsredaktionen udpeget fem af de bedste lige nu.

Du finder blandt andet en smuk efterårslak, cremen, makeupartisterne sværger til og en balm, der kan bruges som rens, fugtmaske og ekstra beskyttelse mod vind og vejr. 

Efterårsmanicure 
Vi skal helt sikkert have fingrene i en af Essies efterårslakker – måske det skal være den fine fusion mellem lilla og brun?

1
Foto: PR Essie

’926 Lights down, music up’ Essie, 89 kr.

Kultcreme i nye klæder 
Makeupartisterne elsker den, fordi den fungerer så godt under makeup, og nu har kultcremen ’Lait-Crème Concentré’ fået nyt ydre. Men bare rolig, indholdet er stadig det samme.

2
Foto: PR Embryolisse

 ’Lait-Crème Concentré’, Embryolisse, ansigtscreme, 75 ml, 209 kr.

Er du vild … 
… med YSL’s ’Libre’-dufte? Så er du ikke alene, for det er en af de mest populære parfumer herhjemme. Sortimentet er netop blevet udvidet med den sølvfarvede ’L’Absolu Platine’ – en dyb, nærmest berusende, blomster-take på den oprindelige ’Libre’. Ah! 

3
Foto: PR YSL

’Libre L’Absolu Platine’, eau de parfum, YSL, 50 ml, 1.149 kr.

Læs ogå

Dagcreme til 200 kroner + 4 andre særligt gode skønhedsnyheder

Et godt køb
Hvem elsker ikke et multifunktionelt produkt? Smuk Skincares nye Balm kan bruges til alt fra renseprodukt og fugtmaske til ekstra beskyttelse mod kulde på kinderne og tørre neglebånd. 

4
Foto: PR Smuk Skincare

’Balm’, Smuk Skincare, 100 ml, 449 kr. 

SOS
Negle der flækker og generelt er tynde? Lyder det bekendt, vil du og dine negle sætte pris på Cnds nye ’Strengtherner RXx’. Denne milde og hurtigt tørrende formel lægger sig på neglen som en beskyttende barriere, der hjælper med at genopbygge og reparere neglene. Du skal være flittig og bruge den hver dag gennem 14 dage, men så leverer den til gengæld også mærkbart og synligt stærke negle. 

5
Foto: PR CND

’Strengtherner RXx’, Cnd, 15ml, 239 kr. 

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært. 

Læs ogå

Her er TikTok-negletrenden, der er som skabt til det kolde vejr