Celebrity style

Derfor er skuespiller Hari Nef stilikonet, du ikke vidste, du manglede

- 27/09/2023

Hun gør hvad som helst cool med sin helt egen personlige sil. Lær skuespilleren og dit næste stilikon at bedre at kende her.

Om det er et jakkesæt, der sidder til perfektion eller en futuristisk kjole lavet af knive, skeer og gafler, så formår den amerikanske skuespiller og model Hari Nef altid at gøre det, hun har på til sit helt eget. 

Skuespilleren, der for nylig blandt andet har været aktuel i ‘Barbie: The Movie’ som Doktor Barbie, som Rock’s rabbiner i ‘And Just Like That’ og medvirket i HBO skandaleserie ‘The Idol’, har nemlig ikke bare talent på det store lærred og med ord, men også på både catwalken og på den røde løber.

Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Til Givenchy spring/Summer 2023 i Paris

Og det er ikke helt underligt, for mens hun fik sit gennembrud i den anmelderroste serie ‘Transparent’ i 2015, skrev hun samtidig kontrakt med modelbureauet IMG, og blev dermed den første åbne transkvinde i bureauets historie. 

Og mens hun får stor ros for sine roller i film og serier, er det særligt hendes arbejde med mode, der har fået flere til at kaste deres kærlighed på hende.

Foto: KCS Presse / MEGA "The Idol" Photocall - The 76th Annual Cannes Film Festival. 23 May 2023 Pictured: Hari Nef. Photo credit: KCS Presse / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA985620_046.jpg) [Photo via Mega Agency]

Hari Nef i Cannes i 2022

For hun er om nogen en stil-kamæleon, der ikke er bange for at lege med forskellige udtryk. 

Fra det ultra klassiske og feminine, til det skæve og moderne, så har Hari Nef gjort det til sin signatur at bruge moden til at skabe et helhedsindtryk, der er til stor inspiration, når det gælder en personlig garderobe. 

Det har gjort hende til en yndet streetstyle-stjerne og til en af designernes helt store darlings ved blandt andet New York Fashion Week, hvor hun i 2022 ved SS23-udgaven af modeugen gik hele ni shows for brands som blandt andre Collina Strada, Tommy Hilfiger og Maisie Wilen.

Foto: Camera Press / MEGA
Foto: Camera Press / MEGA

I rødt suit til AW2022-modeugen i New York i 2022.

Også på den røde løber og ved events har hun serveret det ene smukke look efter det andet. 

Til premieren på serien ‘The Idol’ ved Cannes Film Festival 2022 bar hun for eksempel en elegant, elfenbensfarvet kjole fra Fendi Couture, og ved branchemediet Business of Fashions fejring af listen ‘BoF 500’ i Paris var hun iført en skulpturel læderkjole fra Loewe parret med en dramatisk makeup og korte krøller.

Foto: KCS Presse / MEGA THE IDOL red carpet during the 76th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 22, 2023 in Cannes, France. 22 May 2023 Pictured: Hari Nef. Photo credit: KCS Presse / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA985258_038.jpg) [Photo via Mega Agency]

Iført Fendi Couture i Cannes i 2022

Foto: Camera Press / MEGA

Til 'BOF500'-festen i 2022

Det er bare for at nævne enkelte looks, som Hari Nef har gjort sig bemærket i, og som samtidig understreger skuespilleren og modellens evne til at gå i forskellige stilmæssige retninger uden at miste sig selv iblandt det. 

Skal man tro på både filmkritikere og modeeksperter, er der altså kun en vej for Hari Nef – og det er mod stjernerne.

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.