Oplev

Biograffilm og yndlingsbeautyprodukt: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 15/09/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet to nye designsamarbejder, en biograffilm og yndlingsbeautyproduktet.

1

Efterårsplan 

Kalenderen siger september, så nu må det snart være tid til at gå i biografen igen og synke ned i mørket. Jeg vil se den franske 'Andre folks børn', et drama om moderskabet udenfor de traditionelle biologiske rammer.

2

 Function first 

Jeg er en praktisk dresser. Hvis det ikke er komfortabelt og nemt at gå fra A til B i, får jeg det ikke på. Derfor er Keen og Hiking Patrols collab i form af disse Jaspar-sneakers som skabt til mig. Og dødsmarte på samme tid! Jeg har haft dem på hver dag den sidste uge og planlægger ikke at tage dem af lige foreløbigt. 

Sneakers, Keen x Hiking Patrol, 945 kr. 

 

3

En sikker vinder 

Frokost på Indre Bys Bottega Barlie.

Fredericiagade 78, 1310 København K.

4

Dén havde man ikke set komme

Et modebrand og en øl? Den er da ny. I denne uge har Soulland lanceret sit samarbejde med 1664 – to brands, jeg elsker, og et, synes jeg, virkelig fint resultat, der både har kant og humor. 

Skjorte, Soulland x 1664, 1455 kr. 

 

5

Månedens måltid 

Det her tip er måske ikke lige til at copy + paste ind i din weekend, det ligger nemlig i Berlin, men ikke desto mindre er det virkelig en anbefaling værd. Jeg har været en tur i Berlin denne uge ifm. Zalandos nylancerede samarbejde med Highsnobiety, Stories on Zalando, hvor vi spiste på den japanske 893ryotei (der i øvrigt er i Michelin-guiden). Jeg kommer til at drømme om sashimien og udonnudlerne længe ud i fremtiden. 

Kantstraße 135/136, 10625 Berlin.

6

Har jeg sagt det her før? 

Det troede jeg egentlig, for jeg fabler ikke om andet, men der ser ikke sådan ud. Anyways: Der er meget få beautyprodukter, jeg ikke kan leve uden eller med et alternativ til i samme dur, men det her er et af dem. Jeg synes, Benefits 'Precisely, My Brow Pencil' er verdens bedste brynprodukt. Pennen er så tynd, at du kan fylde eventuelle huller ud med noget, der ligner ægte små øjenbryn. Genialt! 

Precisely, My Brow Pencil, Benefit hos Sephora, 269 kr. 

Læs ogå

Kinesisk anbefaling og nyt dansk designsamarbejde: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.