Celebrity style

Derfor er Jennifer Lawrence det hverdagsstilikon, du ikke vidste, du manglede

- 04/09/2023

Der er dømt klassisk elegance med skæve detaljer a lá skuespillerindens velkendte humor.

Forfatteren Dan Turéll sagde det bedst med sit; ”Jeg holder af hverdagen”.

Og nu hvor hverdagen for alvor igen har meldt sin ankomst, er det om at tage alle kneb i brug for at efterleve dette credo. Og her er outfittet med til at sætte det ekstra prik over i’et.

Spørger man skuespillerinden Jennifer Lawrence, lader hun til at være enig.

For selv om man nok næppe kan beskylde verdensstjernen for at have en hverdag på linje med os andre, så er der alligevel inspiration at hente for en hverdagsstil, der kan få dig mere selvsikkert gennem dagligdagens trummerum. 

Skuespillerinden er nemlig ikke et hyldet streetstyleikon for ingenting. Ofte spottet i enkle outfits af oversize bukser med åbenstående skjorter, jeans og t-shirt eller maxikjoler, ses hun bryde sine hverdagsoutfits med velvalgte accessoires som eksempelvis en spids kitten-hæl, der eleverer et klassisk look til nye elegante højder. 

Foto: Mega

De ofte skæve accessories rimer på en og samme gang på elegance a lá ‘quiet luxury’ og en uhøjtidelighed, som ligger i tråd med den charmerende selvironiske attitude, som Lawrence er kendt og elsket for.

Hvad enten det er en Gingham-ternet bøllehat eller et par Adidas Samba, som hun sætter til en kamelfarvet trenchcoat, så formår stjernen at tviste hverdagsstilen med et stilsikkert glimt i øjet.

Foto: Mega

Stjernen, der i sin tid blev kendt for Hunger Games filmene, er på det seneste set udvikle sin stil i en mere moden og elegant retning.

Stilskiftet sker i samarbejde med stylist Jamie Mizrahi, og skal ses i lyset af Jennifer Lawrences gearskifte på såvel karrierefronten som i privatlivet, hvor hun i 2019 blev gift med kunsthandleren Cooke Maroney og i 2022 fik sønnen Cy.

Det er med andre ord et voksenliv, der har meldt sig for stjernen, som fik sin filmdebut som bare 20-årig med den første Hunger Games film i 2011.

Og her er skuespillerindens stil fulgt ditto med til at følge en hverdag med forpligtigelser, som du passende kan lade dig inspirere af næste gang, du kigger ind i klædeskabet.

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært. 

Læs ogå

Jennifer Lawrences sommersandal er som taget ud af Barbie-filmen – eller næsten