Celebrity style

Emily Ratajkowski genopliver yndet accessory fra 00’erne

- 21/08/2023

Du har den måske stadig liggende i skabet.

En gammel parole lyder, at historien altid gentager sig. Samme gør sig gældende for cyklussen på trends, hvor vi lige nu ser 90’erne og 00’ernes favoritter genoplivet i Y2K-stilen.

For børn af 90’erne, der selv prøvede kræfter med årtiets crop-tops, low-cut jeans og røgfarvede café-solbriller, kan det synes lige lovlig tidligt, at vi allerede igen hilser goddag til ungdommens (ofte tvivlsomme) stilvalg.

Foto: Mega

Det er dog imidlertid svært at protestere, når model Emily Ratajkowski stilsikkert plæderer for sin version af Y2K-æstetikken.

Spottet på Manhattan ses supermodellen krydre sit elegante aftenlook med en central accessory fra 00’erne – nemlig et kædebælte i guld. Parret med en sort silkenederdel og en oprullet hvid skjorte, viser modellen, hvordan man kan låne fra Y2K-universet i et modent look, der samtidig er fortrolig med en afslappet elegance a la ’Quiet Luxury’-trenden. Under nederdelen viser modellen lange støvler, der med sine nitter og spidse snuder også flirter med Y2K.

Den velkendte charm med kattehovede, afslører Emily Ratajkowskis bælte som 00-er mærket Baby Phat. Mærket, der er synonym med årtiets hiphop-ikoner som Lil’ Kim og Missy Elliot, og som nostalgisk får os til at genkalde os joggingsæt i lyserødt velour og masser af bling.

Har man selv lyst til at prøve kræfter med Y2K i en mere afdæmpet skala, kan man passende gøre Emily Ratajkowski kunsten efter og bryde et enkelt look af skjorte og midi-nederdel med et kædebælte som velvagt accessory. Vi har fundet et godt bud på kædebeltet herunder. 

1
Foto: PR

Magda Butrym bælte, 1.222 kr.

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært. 

Læs ogå

Gigi Hadid twister ’Quiet Luxury’-trenden på ægte supermodel-manér