Oplev

Nyt sandwichsted og Sea New York-popup: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 18/08/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet en kunstudstilling, et nyt, hypet sandwichsted og det populære brand Sea New Yorks popup i København.

1

à mon avis

Gallerikonceptet og kunstsalgsplatformen à mon avis slår snart dørene op for næste udstilling. Sæt kryds i kalenderen den 24. august, hvor originale værker af Mads Hilbert (kunstneren bag ovenstående værk), Wenjie Zhou, Noa Lachmi og Jonas Kolecki vises og sælges.

2

Sea pop-up 

Det er sidste chance, hvis du skal nå forbi brandet Sea New Yorks pop-up i København, der lukker lørdag den 19. august. Jeg har lagt vejen forbi og vil anbefale dig at gøre det samme. Ønsker mig det hele!

3
Foto: Nikolaj Thaning

Lulu Kaalund x Soho House

Som et led i fejringen af Soho House's 1-års fødselsdag i København, popper kunstner Lulu Kaalund op med en installation, der er gratis tilgængelig for alle. Navnet på installationen er Sea Untitled, som kommer til at bestå af en båd beklædt i digitale prints af Lulus anerkendte værker. Sea Untitled-båden ligger til kajs foran Soho House Copenhagen fra onsdag den 23. august frem til søndag den 27. august.

Havnegade 44, 1058 København K.

4

Atp x Moosgaard-tvillingerne 

De danske modeltvillinger Cecilie og Amalie Moosgaard er kampagnemodeller i svenske Atp Ateliers nye kampagne, og man kan ikke undgå at blive i godt humør af at kigge på den. Tjek efterårskollektionen, der netop er landet, ud her. Jeg ønsker mig særligt støvlerne i slangeskindsprint.

5

Sofabordsdrømme 

Jeg har ledt efter det rigtige sofabord de seneste tre år, og nu lader til det, at jagten kan indtilles. Jeg spottede nemlig dette lave, massive træbord i Beau Maché den anden dag. Kan allerede se for mig, hvor smukt det vil være med rod, magasiner, lys, dims og dut på. 

Sofabord, Beau Maché, 9.800 kr. 

6

Easy peacy opskrifter

Stine Kirkegaard og Ida Ravn, der står bag det populære cateringkoncept Easy Peacy, har netop lanceret deres første kogebog. Bogen er fyldt med opskrifter på (ekstremt æstetisk pleasende) sæsonbaserede deleretter med få ingredienser – og som altid ud fra en udpræget italiensk tilgang. 

Easy Peacy, 290 kr.  

7

Raw denim

Jeg vil gøre mig umage med ikke at spilde og hoppe i disse off white jeans i 'heavy' materiale - nu med en tanktop og i efteråret med en dejlig strik. Jeg elsker frynsedetaljen langs siderne. 

Jeans, Aeron, 2.100 kr. 

Deli-sandiwchen 

Jeg har været en tur forbi den nyåbnede og superhypede Doomsday Deli på Nørrebro. Jeg synes faktisk virkelig, der har manglet gode sandwichsteder i København, men nu er det, som om de popper op overalt. Jeg gik mæt og glad derfra og kommer snart igen. 

Doomsday Deli, Guldbergsgade 10, 2200 København N.

Læs ogå

En gratis modeudstilling + Københavns bedste is: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.