Celebrity style

Olivia Rodrigo viser radikalt stilskift på ny pressetur

- 16/08/2023

Vi er især vilde med den hvide kjole, der emmer af Quiet Luxury.

For mange af os gælder, at vores stil får et mere afdæmpet og selvsikkert præg jo ældre, vi bliver. Kåde outfits med fuld smæk på neonfarver, print og excentriske detaljer bliver erstattet med tidløse items i lækker kvalitet, som vi kan tage på igen og igen. Dette er tilsyneladende også sandt, selv hvis du er popstjerne af internationalt format.

Det beviser Olivia Rodrigo med sine seneste looks. På presseturen for sit nyeste album ’Guts’ viser stjernen, at hun har taget en drejning fra sin hidtidig legende æstetik over i en stilsikker elegance, der rammer ned i nogle af tidens største trends.

Foto: Mega

Spottet på vej til et BBC-interview ankommer ’Good 4 U’-stjernen i en printet band-tee med motiv af 80’er ikonet Pat Benetar i kombination med et gråmeleret miniskirt.

Olivia Rodrigo har tidligere vist en stor forkærlighed for 80’er æstetikken blandt andet med choker-halskæder, militærstøvler og printede T-shirts en masse. Her har den yndede band-tee dog fået nyt stilsikkert selskab af elegante cat-eye solbriller og et par chunky loafers med hvide sokker. Et look, der trækker på den 90’er-inspirerede preppycore. 

Preppycore har sin inspiration fra moden på amerikanske eliteuniversiteter og særligt skokombination af loafers i hvide sokker er som taget ud af preppycore-håndbogen. En kombination, der tidligere er blevet spottet på stilikoner som Gigi Hadid og Hailey Bieber, og dermed sætter Rodrigo i stilfuldt selskab.

Foto: Mega

I et andet look fra presseturen demonstrerer sangerinden endnu engang, at hun kan få en mere enkel æstetik til at fungere. Iført en elfenbensfarvet strikkjole og matchende støvler hensætter stjernen os til en anden af årets helt store trends nemlig Quiet Luxury. Kjolens korte længde i kombination med de knæhøje støvler giver samtidig et nik til 1960’ernes frigjorte mode og viser endnu engang, at Olivia Rodrigo har sine referencer i orden.

Det er en moden stilforvandling, der klæder verdensstjernen. Og får os til at tro, at hun meget vel kan blive endnu en streetstylestjerne, vi skal holde et ekstra godt øje med.

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært. 

Læs ogå

Kendall Jenner tager sin stil til et helt nyt niveau med to sublime looks fra Bottega Veneta