Oplev

Ny pastabar og en klumme, du skal læse: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 21/07/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet en pastabar, der snart slår dørene op i København, og matchende tallerkner og trusser.

1

Pastabar 

Der er (snart) en ny pastabar i byen! Masseria i Kødbyen, der is 'opening soon' (siger de). Her er det reginette med hummer, ‘nduja og tørrede tomater fra deres Instagram, og det ligner da noget, man gerne vil sætte tænderne i.

2

Cute med cute på 

Pinnede straks, da jeg så den ene halvdel af Rotate-duoen, Jeanette Madsen, der postede disse megacute håndlavede ballerina fra brandet HVÓYA.

3

Besættelsen

For tiden tjekker jeg Heartbeats.dk dagligt for at se, om der er nyt i journalist Josephine Villumsens klummeføljeton om at leve i 20'erne, date og drømme om det hele og mere til. Jeg kan for det første relatere og føler mig for det andet ekstremt godt underholdt af hendes fine pen. Læs med her.

4

Weekendplan 

Atelier September serverer lige nu kamillesoftice med yuzu honningmelon. Also known as min weekendplan. 

Kronprinsessegade 62, 1306 København K.

5

Middagsstellet 

Ok, nej, for jeg har middagsgæster ca. to gange om året. Med mindre Wolt på mit stuegulv tæller. Men jeg gad virkelig godt invitere venner på mad og vin og servere grønne retter på de her tallerkner fra LES Collection.

6

Paper thin 

Jeg siger ikke, at mit undertøj skal matche førnævnte stel, men ... Så nuttet og fra NKD YOU.

7

Diamantbånd 

Der står godt nok i caption hos Elhanati, at det her er wedding bands, men det bestemmer man vel selv. Jeg ville om ikke andet tilbyde virkelig mange former for samfundstjeneste for den midterste.

 

Læs ogå

Nyt hotspot på Nørrebro og kunstudstilling til weekenden: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen