Kærlighed

Datingchatten: McKinsey-fyren, der sendte dickpics

- 19/07/2023

Mathilde og Bea er i hhv. slutningen af 20'erne og starten af 30'erne. De bor begge i København, og så er de singler galore. De swiper, dater, kysser og (engang imellem) knalder sig gennem livet, og så chatter de om det hele. Her bl.a. om Mathildes McKinsey-fyr, der sendte dickpics– og hver uge på ELLE.dk.

Mathilde og Bea er ikke skribenternes rigtige navne, ligesom deres dates kælenavne, arbejdspladser og stævnemøde-spots kan være ændret for anonymitetens skyld. Redaktionen er bekendt med kildernes rigtige identitet, og korrespondancen bygger (desværre) på virkelige hændelser.

Mathilde: Nå, jeg slettede jo alle datingapps i starten af sommeren, fordi jeg alligevel skulle karte rundt på festivaler og alt muligt og aldrig var hjemme til at ses med potentielle matches, remember?

Bea: Jaja totalt, men er du ved at være klar igen?

Mathilde: Ja, eller dvs det er jeg egentlig ikke, men jeg er jo blevet lidt in love i ham, det ikke skal være, you know, så tænkte det var meget godt for mig lige at blive mindet om, at der er andre fisk i havet

Bea: Sådan skat!!! det støtter jeg så meget op om 

Mathilde: I know, så har hentet både Feeld og Tinder igen, og omg

Bea: Haha

hva så? Hvad sker der derinde for tiden?

Mathilde: Jamen jeg startede med at hente Feeld, fordi jeg ikke lige kunne overskue Tinder-samtaler a la “hvad arbejder du med” og “skal vi måske finde en dag i næste uge?”

Bea: Falder i søvn bare ved tanken (måske fordi jeg drak 7 paloma på Yellow i går og havde møde kl. 08.00 i morges)

Mathilde: Fuck. Legendarisk. Men anyways derfor startede jeg med Feeld, og havde måske lige glemt, hvor sindssyg den app er! Matcher først med cute fyr, der ser meget McKinsey-agtig ud. En time senere sender han pikbilleder og IKKE dem, der forsvinder, men dem der bare bliver i chatten!!!

Matcher først med cute fyr, der ser meget McKinsey-agtig ud. En time senere sender han pikbilleder

Bea: Elsker de der konsulentfyre, de er så aggressive med alt, de gør. Var den flot?

Mathilde: Jaja, bevares, det var den da. Dagen efter skriver en musikbranchetype og spørger, hvor spontan jeg er. Jeg siger fairly, men at jeg har tømmermænd (havde også menstruation, så kunne ikke lige se det ske), men så er han sådan “ved du hvad den bedste kur mod tømmermænd er?”, og det var 100 grader den dag, så jeg var sådan “hvor vil du bade?”

Bea: Lol, er du helt væk, som om han ville bade

Mathilde: Jaja ved ikke, hvad jeg tænkte på, han svarede nemlig også, at han nærmere forestillede sig, at han kom over og slikkede mig til jeg kom

Bea: Så for satan!!!! Så sendte du vel din adresse med det vuns

Mathilde: Ej magtede det ikke, men bad om et dick pic, så kunne jeg jo lige sammenligne mine kort på hånden og OMFG den var seriøst gigantisk. Fik helt ondt ved tanken 

Bea: hahahah mon ikke det bare var en god vinkel?

Lol, er du helt væk, som om han ville bade

 

Mathilde: Jo sikkert, men altså selv i fuglepers ville den ikke være lille. Nå, jeg får lidt nok, så henter Tinder

Bea: Hvad sker der derinde?

Mathilde: Ik en skid. Matcher med en kok, skriver lidt frem og tilbage, spørger hvad han laver bedst

Bea: Haha

 

Mathilde: Ej mente hvilken ret 

Bea: Jaja, har han svaret?

 

Mathilde: Ja, efter en 4 dage skriver han “rugbrødmadder”

Bea: Dør. Bed om et billede til samlingen … Nødt til at løbe, ses til yoga kl. 20.00!!! kyyyys

Læs ogå

Datingchatten: Fuckboy fra Føtex