Oplev

Kendt kok popper op i Indre By-café og et nyt dansk brand: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 07/07/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet Danmarks bedste stjerneskud, den perfekte T-shirt og et nyt dansk brand.

1

Bellini Bikini

Jeg tror aldrig, at forlægger og designer Malene Malling har haft noget på eller lavet noget, jeg ikke kunne lide. Jeg er vild med hendes smag. Derfor blev jeg også supernysgerrig, da jeg i denne uge opdagede, at hun sammen med designer Amanda Borberg lancerede badetøjsbrandet Bellini Bikini, som kan shoppes nu.

2

Hesnæs Havn 

Jeg har været en tur sydpå og blandt andet spist verdens måske bedste stjerneskud på Hesnæs Havn, der virkelig er den skønneste lille perle. Folkene bag står også for Pomle Nakke (også et megacute spot) og Sticks'n'Sushi, som du nok har hørt om ...

3

THE T-shirt 

De fleste ved, at jagten på den perfekte T-shirt (ligesom jagten på de helt rigtige jeans) egentlig aldrig slutter. Og dog. Jeg har den her Lenu T-shirt fra Graumann i blå, og den sidder noget nær sublimt. Nu ønsker jeg mig den i alle farver. 

T-shirt, Graumann, på udsalg til 400 kr.  

4

Hvid sommer 

Jeg vil bruge den perfekte hvide T over en lige så smuk hvid nederdel for et crisp julilook. Denne fra Skall Studio har den helt rigtige vibe. 

Nederdel, Skall Studio, på udsalg til 1.320 kr. 

5

Wrap

I den perfekte verden ville jeg style det hvide sommerlook med disse legendariske bindesandaler, som jeg synes er så flatterende. Jeg har altid fransk pedicure om sommeren, og jeg tror, den ville se endnu pænere ud i de her. 

Sandaler, The Row hos Mytheresa, 7.750 kr. 

6

Pop-up

Psyche Café, der tidligere poppede op på Jærgersborggade er tilbage. Nu hos Seks Bakery i Indre Bys Krystalgade. Her teamer Mati Pichci op med folk fra bl.a. Søtoftes Gårdmejeri og Klippingegaard. Lyder som sød musik i mine øre, og jeg skal forbi asap. 

7

Love Island

Hvis sommer var en halskæde ... Så flot!

Halskæde, Anni Lu, 1.800 kr. 

Læs ogå

Sommerpodcasts og bryllupsgæst-kjole: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen