Oplev

Sommerpodcasts og bryllupsgæst-kjole: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen

- 29/06/2023

Ugens udvalgte med ELLEs redaktionschef Nikita Hoffmann Andersen tæller blandt andet et par podcastanbefalinger, en showskuffelse og den perfekte kjole til bryllupsgæsten.

1

Bæltet

Jeg mangler et nyt bælte og har pinnet denne fine fra brandet Emil, som jeg lige har opdaget.

2

Bagni

Jeg mangler ikke en lampe, så måtte lade denne være, da jeg så den på Instagram forleden, men wow! Kunne helt bestemt godt finde en plads til den både i mit nuværende og fremtidige hjem. Den er fra 70'erne og designet af Alvino Bagni.

3

New fit

Et af mine favoritdenimbrands Closed har fået nyt logo og ny visuel identitet. Billedmaterialet, der er spredt på deres nye Insta, er vildt flot. Jeg vil selv lade mig inspirere af dette.

4

Lyt!

Jeg er lidt bagud på podcasts for tiden. Får ikke lyttet til andet end Fries Before Guys, som jeg virkelig synes gør det godt for tiden. Men i næste uge skal jeg i sommerhus, og der skal jeg lytte til Lærke Kløvedals Det sidste måltid med Emma Holten. Der er også nyt afsnit af ELLEs podcast Klædt På. Det hedder 'Røverhistorier fra 30 år i modebranchen med Frederik Lentz Andersen' og findes i din podcastapp.

5

Ultra-chic ivory

Holly Golightly har i denne uge lanceret nye hårspænder, og dette gad jeg godt klippe lokkerne op med. Så fint og chikt. 

Spænde, Holly Golightly, 350 kr. 

 

6

Point for noget ... 

Jacquemus præsenterede tidligere på ugen sin AW23-kollektion, LE CHOUCHOU. Jeg må indrømme, jeg har ret skuffet over kollektion, der efter min mening var noget mere tacky end Jacquemus normalt præsterer. Location og set-design var der dog ikke en finger at sætte på.

7

🙂 

Hvem kan relatere?

Tanktop fra Birger Christensen-husets nyeste brand, Cannari Concept. I butikkerne til august. 

 

8

Ophængt 

Jeg købte værket af Anu Ramdas hos OTP Copenhagen i marts (faktisk den 8. for at være præcis, på Kvindernes Internationale Kampdag, fordi jeg så det, og syntes det så ud som et kvindeligt underliv). Nu er det langt om længe kommet op at hænge i mit soveværelse.

9

Kærlighedsfest 

Jeg skal til bryllup på lørdag, juhu, og glæder mig til at have denne fine dyreprintede kjole på til aftenfesten. Jeg har dog hacket den en smule, så den kommer til at se lidt anderledes ud ... 

Kjole, Ganni, 2.199 kr. 

Læs ogå

Nederdel, der tændte ild i DM og ny københavner-bistro: Ugens udvalgte med Nikita Hoffmann Andersen