Hår

Jennifer Lopez har fået ny frisure – og den er slet ikke, som du forventer

- 20/06/2023

Der er dømt 100 % sommer på Jennifer Lopez' hoved.

Pandehår er et kæmpehit lige nu.

Fra Reese Witherspoons lette pandelokker til Kim Kardashian, der har bragt 00’er pandehåret med sideskilning behørigt tilbage eller Emily Ratajkowski, Khloé Kardashian, Lily Colins og Olivia Wilde, der rocker de allestedsnærværende ’curtain bangs’, er der ingen tvivl om, at det forreste hår med fordel kan klippes til over ansigtet denne sommer.

Og nu melder Jennifer Lopez sig altså ind i ’club bang’ (klub pandehår, red.) med et look, der er så langt fra den stramme hestehale, hun efterhånden har gjort til sin signatur, som noget kan være.

På sin Instagram-profil postede hun således en billedserie, hvor hun viste sit nye klip; tykt pandehår og en kortere klipning med etager, naturligt fald og lyse, honningfarvede striber mellem de gyldenbrune, tykke længder.

Pandehåret er dermed af en mere fyldig karakter end det pandehår, vi i øvrigt ser hitte på sociale medier lige nu, som typisk er mere sporadiske hårstrå, men ikke desto mindre er J.Lo’s nye frisure den ultimative sommerklipning, hvor det naturlige fald og lyse striber nærmest kalder på løse, afslappede sommerkjoler og en sommerlig tilbagelænet tilgang til tilværelsen.

Læs ogå

Reese Witherspoons nye pandehår er alt, vi drømmer om til sommer