Celebrity style

Jennifer Anistons seneste outfit er som taget ud af Rachel Greens garderobe

- 03/04/2023

Hvis ’Friends’ blev optaget i 2023, var dette 1:1 hvad Rachel ville have på.

Det er nogle gange svært at adskille Jennifer Aniston med den rolle, hun er mest kendt for, nemlig den elskelige og modebevidste Rachel Green fra serien ’Friends’.

I løbet af de 10 år, fra 1994 – 2004, hvor serien rullede over de tykke TV-skærme på et tilrettelagt ugentligt tidspunkt, udviklede karakteren Rachels stil sig i takt med karakteren, og er stadig den dag i dag en af de største fiktive stilreferencer, hvis sammensætninger bliver kopieret og fortolket igen og igen.

Og det er som om, at Anistons private stil hænger unægtelig sammen med hendes alter egos – men om påvirkningen er gået den ene eller den anden vej vides ikke. Ikke desto mindre har Aniston, efter ’Friends’-optagelserne blev indstillet, fortsat med at holde Rachels arv i hævd med sine modevalg.

Ud over altid at få det simple til at se lækkert og eksklusivt ud, har både det fiktive stilikon og Aniston selv en udpræget hang til neutrale farver, det såkaldte ’expensive neutrals’, der trods den yderst afstemte og meget nedtonede pallette altid ser særdeles dyr ud. Og Anistons seneste look, som hun bar til premieren på Netflix-filmen ’Murder Mystery 2’, var det perfekte eksempel på et lækkert, neutralt look, der ville få Rachel Green til at klappe ivrigt i hænderne.

Foto: Rw/Capital Pictures/Ritzau Scanpix

Ligesom sin ’Friends’-karakter leger Aniston her med elementer i samme nuance i en kombination med flere længder, som ser slående elegant ud.

Og der findes altså flere eksempler på, at Jennifer Aniston har taget en side ud af Rachels stylingbog privat; både på den røde løber og i mere afslappet regi. Se blot nedenfor.

Jennifer Aniston i 2009:

Foto: Bei/Shutterstock/Ritzau Scanpix

vs. Rachel Green i ‘Friends’:

Jennifer Aniston i 2001:

Foto: Hahn Lionel/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Jennifer Aniston med eksmand Brad Pitt, 2001.

vs. Rachel Green i ‘Friends’:

Jennifer Aniston i 2001:

Foto: Hahn Lionel/Shutterstock/Ritzau Scanpix

vs. Rachel Green i ‘Friends’:

Jennifer Aniston i 2000: 

Foto: Araldo Di Crollalanza/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Med eksmand Brad Pitt, 2000.

vs. Rachel Green i ‘Friends’:

Jennifer Aniston i 2001:

Foto: Luca Bruno/AP/Ritzau Scanpix

vs. Rachel Green i ‘Friends’:

Læs ogå

Er Bella Hadid inspireret af Joey fra ’Friends’ i sit seneste pudsige look?