Celebrity style

Gigi Hadid udfordrer tidens populære ‘Barbiecore’-trend med overraskende item

- 11/10/2022

Topmodellen formår at få både Barbiecore og korsetter til at se professionelle ud med denne styling.

Hvis du troede, at korsetter var noget, der var forbeholdt soveværelset eller periodedramaer på TV, kan du godt tro om igen.

Flere designere, fra Balmain til Dior, Fendi, Gucci og Versace, har nemlig korsetter som en central del af deres efterårs/vinterkollektioner i år. Sexet? Javist. Men anvendeligt til hverdag? Ikke altid.

Samtidig er der en anden, meget iøjnefaldende og mindst lige så uventet trend som korsetterne eksploderet; nemlig ’barbiecore’, hvor intet kan blive tyggegummilyserødt og pyntet nok. Igen, ikke end trend, der ligefrem går i ét med tapetet i almindelige danske kontorlandskaber med en konventionel ’business casual’-dresscode.

Men her kommer Gigi Hadid ind i billedet. Hun har nemlig ikke bare formået at gøre én, men begge trends yderst spiselige og meget anvendelige – og det endda i ét outfit.

På en aften ude i New York havde Gigi Hadid over et par brede, hvide jeans og en løs, Barbie-pink skjorte spændt taljen ind med et råhvidt satin-korset og afrundet outfittet med en stram knold og spidse, lyserøde pumps.

Foto: Ritzau/Scanpix

Selvom Gigi sætter to – i nogles øjne – outrerede trends sammen, fungerer looket i sin helhed, da den kraftige pink farve på skjorten bliver tonet ned af de store mængder råhvid i outfittet. 

Dermed bliver korsettet det, der giver det samlede look lidt figur og den pink skjorte og de lyserøde sko en accent, der gør det ellers ferske look interessant, men stadig nedtonet og ikke mindst anvendeligt trods de modige trends.

Læs ogå

Der er en helt ny UGG-støvle i byen – og Bella Hadid er allerede fan