Celebrity

Se billederne: Jennifer Lopez deler flere detaljer om sin overdådige bryllupsweekend

- 02/09/2022

I den nyeste udgave af stjernens eget nyhedsbrev deler hun endnu flere billeder fra sin bryllupsweekend med Ben Affleck.

Det var godt tyve år senere end egentlig planlagt, men bedre sent end aldrig. For forrige weekend kunne Jennier Lopez og Ben Affleck endelig sige ja til hinanden.

Og selvom vi allerede har set de smukke kjoler og hørt om festen, er det først nu, at bruden deler sin helt egen historie om det vilde bryllup.

Det gør hun i sit eget nyhedsbrev On The JLo, hvor hun i den seneste version fortæller om alt fra musikken og Ben Afflecks tale til fredagens prøvemiddag og parrets samtaler op til brylluppet.

Verdenstjernen havde som en overraskelse inviteret musiker Marc Cohn, der nok mest er kendt for megahittet ‘Walking in Memphis’, til at komme og spille hende og Ben Afflecks favoritnummer ‘True Companion’.

Et nummer, de allerede havde snakket om, da de første gang var forlovede for godt tyve år siden.

Foto: ontheJlo.com

I nyhedsbrevet beskriver Jennifer Lopez også, hvordan hele begivenheden føltes som et full circle-øjeblik for parret, der endelig kunne sige til ja til hinanden på den måde, som de havde drømt om, siden de mødte hinanden i 2002.

 

“Gamle sår blev helet den dag, og fortidens vægt løftede sig endelig fra vores skuldre,” skriver stjernen blandt andet om brylluppet.

 

Foto: ontheJlo.com

Om søndagen havde parret inviteret alle gæsterne til det, Jennifer Lopez kalder en ‘The morning after glow’-brunch. Her beskriver hun også, hvordan hun havde lagt mange kræfter i at skabe hver sin stemning til hver sin dag under brylluppet, men allesammen stadig under én samlet rustik, afslappet og country chic-stemning. 

Det er tydeligt at se ud fra de nye billeder, som verdenstjernen har delt af søndagens overdådige brunch, hvor der var gået all-in på et blåt tema tilført alskens søde sager. Selvfølgelig med den nygifte brud i en matchende kjole.

Foto: ontheJlo.com

Også billeder fra fredagens prøvemiddag for de mange gæster er blevet delt. Her kan man se bruden i en guldkjole, der, ud at dømme fra billederne, passede perfekt til middagens omgivelser, hvor ekstravagante lysekroner, romantiske bordopdækninger, blomster i massevis og andre gennemførte detaljer fyldte rummet. 

Foto: ontheJlo.com
Læs ogå

Alle detaljerne om Jennifer Lopez’ skræddersyede couture-brudekjoler