Celebrity

Se billederne: Josephine Skriver er blevet gift for anden gang – på en helt særligt lokation

- 02/05/2022

Den danske topmodel Josephine Skriver overraskede med endnu et bryllup med manden Alexander DeLeon. Denne gang i nogle helt særlige rammer, som betyder ekstra meget for det nygifte par.

Det er ikke mere end en måned siden, at den danske topmodel Josephine Skriver blev gift med sin kæreste gennem otte år, Alexander DeLeon, til et overdådigt bryllup i Mexico

Parret blev gift med den mexicanske aftensol i ryggen omringet af familie og venner, som blandt andre inkluderede topmodellerne Sara Sampaio, Lais Ribeiro og Jasmine Tookes.

Udover at bryllupstedet Cabo San Lucas dannede de smukkeste rammer for brylluppet og den efterfølgende fest, var Josephine Skrivers brudekjole fra italienske Alberta Ferretti også med til, at brylluppet blev dokumenteret i stor stil på sociale medier og nyhedsmedier efterfølgende.

Brylluppet varede en hel weekend med velkomstfest om fredagen og sluttede søndag med selve vielsen og festen efterfulgt af en bryllupsferie på samme lokation i Mexico. 
 

Men bryllupsfejringen stoppede ikke i Mexico.

I weekenden postede Josephine Skriver nemlig et opslag om, at det nygifte par var blevet gift – igen. Men denne gang i nogle rammer, som har en helt særlig betydning for parret.

For dedikerede fans og følgere af topmodellens Instagram-profil er det næppe gået nogens næse forbi, at både Josephine Skriver og Alexander DeLeon er store fans af det amerikanske fodboldhold Raiders.  

Derfor kunne det ikke være anderledes, end at parret gentog den begivenhedsrige bryllupsweekend endnu en gang med en lille bryllupsceremoni på Allegiant Stadium, der fungerer som hjemmestadion for Las Vegas Raiders. 

Josephine Skriver var iført en enkelt, hvid kjole fra Danielle Guizio, et slør og hvide Nike-sneakers, som endnu engang fik topmodellen til at ligne en million. 

I bedste Radiers-ånd blev parret viet af den amerikanske fodboldspiller Charles Woodson, som spiller for Oakland Raiders, og ceremonien foregik midt på græsplænen på det store stadion med få gæster. 

 

Læs ogå

Så magisk var det, da Alexander DeLeon friede til Josephine Skriver