Mode

En ny start for Karen Millen

- 01/04/2014

Karen Millen er blevet en sensuel, stærk og feminin kvinde - ELLE tager pulsen på det engelske brand

Essencen er den sammen. Men der er sket noget med attituden; Karen Millen er blevet mere selvsikker, mere smilende, stærkere og mere afslappet!

Denne nye ånd ses tydeligt i Karen Millens SS14 kollektion, der er udviklet i deres Shoreditch-kontor i Østlondon, med en vision om at skabe et moderne, urbant og intelligent design (se galleriet nedenfor for billeder)!

Denne nye virkelighed betyder helt konkret styles som lækre hvide skjorter, patchwork-jeans, maritime referencer samt brandets signatur-læderjakker skabt i kridhvid, pangfarver og striber.

Og denne nye attitude betyder også løsere silhouetter med luksuriøse sports-detaljer såsom bomberjakker, stretch, sweatshirts og t-shirt kjoler med net og laser cut effekter.

Karen Millen har forvandlet sig til en sensuel, stærk og feminin kvinde, der er bevidst om sit valg af tøj og ønsker at klæde sig efter de selv samme værdier.

Well done Karen Millen!

Se vores favoritter fra den nye kollektion i galleriet nedenfor og shop selv dine yndlings-items fra kollektionen lige HER