Mode

Nyt ELLE på gaden

- 22/03/2010

Så er dit nye ELLE at finde i butikkerne

Dit ELLE i april måned står i skønhedens tegn! Anne P. guider dig til det naturlige look og de skønneste beautynyheder og spår om fremtidens beautyklassikere, du ikke kan leve uden.

Vi har talt med Kronprinsessens personlige hår- og makeupartist Søren Hedegaard og lokket de bedste historier, tips og tricks ud af ham. Læs også historien om det 100 år gamle beauty-imperium Elizabeth Arden og få et indblik i økologiske Avedas skønne univers. Og hvis det ikke gør dig skøn nok, så snup også Claudia Schiffers 10 bedste skønhedstips!

Sæsonens største tendens er denim – ELLE guider dig til de allerbedste denim-items fra jeans til toppe, kjoler, veste og shorts. Bliv funktionel chik i cool (og praktiske) parkacoats, grove ankelstøvler og let jersey, og så kan du lære alt om dine britiske designere, bl.a. Erdem, Christopher Kane, Danielle Scutt og Peter Pilotto.

Skal du se én film i april, så lad det være An Education med skønne Carey Mulligan, Hollywoods nye cool og yndige stjerne – vi har talt med hende om at være den nye it-girl og om kærligheden! Kom også tæt tæt på Noir-designeren Peter Ingwersen (hvis yndlingsfarve for øvrigt er blå), og skal du på weekendtur, så lad turen gå til Milano – vi giver dig de allerbedste tips.

Husk at deltage i konkurrencen om denne måneds goodiebag, som er designet af Milla Jovovich og Tommy Hilfiger!