Celebrity

Her er den Hollywood-darling, der næsten fik rollen som Serena Van der Woodsen

- 06/04/2018

… og Blake Lively er bestemt ikke tilfreds med skuespillerinden, som lige ved og næsten fik den ikoniske rolle, der for alvor gjorde Blake kendt. Se hvilken Hollywood-darling, der næsten fik rollen som Serena Van der Woodsen her.

Attention Upper East Siders! Det er kommet frem, at vi kunne have set en helt anden Hollywood-darling i rollen som Serena Van der Woodsen i Gossip Girl.

Kunne du forestille dig en anden spille den aristokratiske it-pige, som gennem seriens seks sæsoner forsøger at balancere venskabet med Blair, kærligheden med Dan og det utal af designertasker, vi stiligt ser hængende over hendes arm? Nej vel?

Det kunne Blake Lively så absolut heller ikke. For efter at seriens skaber, Josh Schwartz, afslørede at den dengang 16-årige Jennifer Lawrence oprindeligt gik til audition som Serena, var Blake hurtigt til at udtrykke sin holdning om rollens andet mulige ansigt – og Blake skånede ikke nogen:

”Hvis de virkelig havde valgt Jennifer, så havde de taget en dårlig beslutning”, udtalte hun for nyligt til The Hollywood Reporter.

via GIPHY

Bare rolig, Blake – det er du absolut ikke den eneste, der mener. For helt ærligt – hvad ville Gossip Girl være uden Blake som Serena Van der Woodsen?

Læs også: Endelig: Chuck Bass er tilbage!

Hollywood-darlingen Jennifer Lawrence er dog langt fra den eneste skuespiller, som kunne have hapset hovedrollen fra en af de andre ikoniske roller. Swipe dig gennem galleriet herunder for at se hvilke 8 populære film, der kunne have haft et helt andet ansigt i hovedrollen.