Mode

London Fashion week

- 25/09/2009

Morgendagens designere blev kåret på FADs FASHIONSHOW.

Morgendagens designere blev kåret på FADs FASHIONSHOW.
Oven på lange, intense forberedelser kunne de 23 finalister, som havde nået sidste stadie af FADs projekt Fashion Future 2 tørre sveden af panden og sætte sig til rette langs podiet iblandt presse- og modefolk for at se modellerne vise deres design frem.

På Vej …
Nervøst trippende blev FADs finalister interviewet til pressen ved en champagnereception forud for modeshowet, hvor en udstilling samtidig gav indblik i alle deres anstrengelser på vej mod kulminationen – aftenens modeshow. Freemason’s Hall nær Covent Garden lagde hus til begivenheden i exceptionelt flotte lokaler, og rammen var hermed sat for en smuk opvisning, hvor nogle af morgendagens designere uden tvivl nu har vist deres første design frem for et stort applauderende publikum.

Aftenens vindere
Niveauet var højt, og juryen, der bestod af design- og retail director’s fra en håndfuld prestigefyldte modefirmaer, blev derfor stillet på en hård opgave for at udvælge aftenens vindere.

Valget faldt dog på:
Miriam Mwangi
for ‘kreativitet’
Egle Zepkinaite for research
Lily Harriman for ‘beskæring af mønstre’
Lizzie Prince for ‘mode illustrationer’
Katerina Drury som den overordnede vinder af Fashion Future 2.

Mirriam Mwangi vand prisen for kreativitet.

Egle Zepkinaite vandt for sin research.Lily Harriman vandt prisen for ‘beskæring af mønstre’Lizzie Prince vandt for ‘mode illustrationer’Jacqueline BoakyeKathleen Taafe

Thoffa Khanom

Aminata KulufuaJoel BoydNina EhniSummaya Julium